Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Idősekért díj Sütő Teréznek

| Munkatársunktól | Városi hírek

Sütő Teréz, az Alzheimer Café létrehozója is átvehette az Idősekért díjat Kásler Miklóstól.

Az emberi erőforrások minisztere múlt héten a Pesti Vigadóban, az idősek világnapja alkalmából tartott ünnepségen adta át az elismeréseket.

Kásler Miklós kiemelte: egy nemzet akkor marad fenn, ha a családokra támaszkodik, és akkor marad erős, ha „minden életkori réteg teljesíti a kötelességét, helytáll élete során és helytáll a családban”.

A rendezvényen összesen hatan kaptak Idősekért díjat – köztük Sütő Teréz, a soproni Alzheimer Café létrehozója. Az elismeréseket Kásler Miklós mellett Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár és Fülöp Attila szociális ügyekért felelős államtitkár adta át. 

Kapcsolódó cikkek

Sopron nem felejt

Sopron nem felejt

2018. 12. 19. | Horváth Ferenc

Sopron polgárai a hagyományoknak megfelelően méltó módon emlékeztek az 1921-es népszavazásra. A hűség napján adták át a városi elismeréseket. Az idén dr. Árvay Györgyné vehette át a díszpolgári címet.

Szilveszter a nagyvilágban

Szilveszter a nagyvilágban

2018. 12. 19. | P. Horváth László

A földkerekség minden táján elbúcsúznak az óévtől, ám az már mindenhol eltérő, hogy miként teszik ezt. A világutazó soproni Kiss Róbert Richárdnak olyan szerencséje volt, hogy a világ számos országában szilveszterezhetett.