Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Húsvéti rendőri ellenőrzés Sopronban

Húsvéti rendőri ellenőrzés Sopronban

| Munkatársunktól | Városi hírek

A rendőrök közterületi jelenléttel segítették a közlekedőket húsvéthétfőn.

A Soproni Rendőrkapitányság járőrei 2017. április 17-én 13 óra és 23 óra közötti időben húsvéti villámittas ellenőrzést tartottak a város több pontján. A közlekedési balesetek megelőzését és az ittas vezetés visszaszorítását célzó akcióban a rendőrök az alkoholszonda negatív eredménye esetén alkoholmentes dobozos sört adtak a sofőröknek.

Az ellenőrzés során 250 alkoholteszteres vizsgálat zárult negatív eredménnyel, ittas vezetővel szemben nem intézkedtek a rendőrkapitányság beosztottjai.

A járőrök az akció során hét személyt figyelmeztettek a közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése miatt, négy esetben helyszíni bírságot szabtak ki és egy sofőr ellen szabálysértési feljelentést tettek - közölte a rendőrség kedden.

Kapcsolódó cikkek

Lenck-villa: időtlen minőség

Lenck-villa: időtlen minőség

2020. 10. 14. | Huszár Judit

Visszanyerte régi pompáját az ikonikus épület, múlt csütörtökön átadták a Lenck-villát. – 2010-ben új korszak kezdődött, a rombolást felváltotta az építés – hangsúlyozta a megnyitón dr. Farkas Ciprián polgármester. A rendezvényen a város vezetői mellett részt vett Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter is.