Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
GYSEV-bélyeg

A vasúttársaság múltja és jelene egy grafikán

GYSEV-bélyeg

| Városi hírek

150 éves jubileuma alkalmából emlékbélyeget bocsájtott ki a GYSEV Zrt. A harmincezer példányban elkészült alkotást pénteken mutatták be városunkban.

A bélyegkibocsátási ceremónián dr. Farkas Ciprián, Sopron polgármestere kiemelte: – A GYSEV Zrt. és Sopron kapcsolata kiváló, amely tovább erősödhet az új inkubátorházzal. A fejlesztés egyik legfontosabb célja ugyanis a város logisztikai képességeinek új szintre helyezése.


Az alkotást Schamschula György, a Magyar Posta Zrt. elnök–vezérigazgatója mutatta be, aki elmondta: – A bélyeget Benedek Imre tervezte, névértéke 715 forint. A GYSEV Zrt. főbb állomásai, valamint egy gőzmozdony és egy korszerű villanymozdony látható rajta.


– A vasúttársaság évek óta készült arra, hogy a 150 éves jubileumát bélyeggel is megünnepelhesse – tette hozzá Kövesdi Szilárd, a GYSEV Zrt. elnök–vezérigazgatója. – Ezért rendkívül megtisztelő számunkra, hogy a Magyar Posta Zrt. támogatta a kezdeményezésünket.

A bélyeg már a postákon kapható.

Kapcsolódó cikkek

Riportok kemény időkről

Riportok kemény időkről

2022. 06. 29. | Madarász Réka

Nem felejtünk címmel jelent meg Pécsváradi Ágnes legújabb könyve, amely negyvenöt embernek a háborút követő éveire való visszaemlékezését tartalmazza....