Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Gőzerővel készülnek
A magyar válogatott nyert a Bahrein elleni felkészülési meccsen. Fotó: MKSZ – Cseh Péter

Kézilabda EB

Gőzerővel készülnek

| Munkatársunktól | Városi hírek

A csütörtökön (január 12-én) kezdődő Európa-bajnokságra készülő magyar férfi kézilabda-válogatott 36–30-ra legyőzte Bahrein csapatát a hétvégi edzőmérkőzésen.

Az összesen öt városban – Pozsony, Kassa, Debrecen, Szeged, Budapest – megrendezésre kerülő kontinensviadal január 30-ig tart, a belépés a magyar helyszíneken a védettségi igazolvány vagy a negatív PCR-teszt bemutatásakor járó karszalaghoz kötött. A mérkőzéseken az orrot és a szájat elfedő maszk használata kötelező. A magyar válogatott az Európa-bajnokság B csoportjában csütörtökön 20.30-tól Hollandiával, vasárnap 18 órától Portugáliával, majd január 18-án 18 órától Izlanddal találkozik. A középdöntőbe a csoport első két helyezettje jut.

A magyar–holland összecsapást nagy érdeklődés övezi, így előreláthatólag telt ház előtt rendezik meg a 20.022 ülőhellyel rendelkező MVM Dome-ban.

Tekintse meg további képeinket!

Kapcsolódó cikkek

Erős felhatalmazás, nagyobb felelősség

Erős felhatalmazás, nagyobb felelősség

2022. 05. 11. | Horváth Ferenc

Dr. Molnár Ágnes, a Fidesz–KDNP országgyűlési képviselője, a párt regionális igazgatója Sopronban és a Nyugat-Dunántúlon is megkerülhetetlen személyiség. Ötödik ciklusát kezdi a Parlamentben. Hogy Sopron és térsége az elmúlt évtizedben új fejlődési pályára állt, abban kiemelkedő szolgálatot vállalt.

Maradék tisztesség

Maradék tisztesség

2022. 05. 11. | Horváth Ferenc

Az ellenzék, amely a választások óta szakadatlanul marja egymást, úgy tűnik, nem mer (nem tud, nem akar) szembenézni a valósággal. Inkább mindenki a másikban keresi a hibát, és külső okok után kutat.