Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Folyamatos az orvosi ellátás
Dr. Nagy István munka közben Fotó: Pluzsik Tamás

Folyamatos az orvosi ellátás

| Munkatársunktól | Városi hírek

November 1-től dr. Nagy István háziorvos látja el a körzet betegeit a Sopronkőhida­–Jánostelep–Tómalom vá­ros­rész­­ben.

Sopron egyik dinamikusan fejlődő városrésze a fentebb említett sopronkőhidai, jánostelepi és tómalmi településrész. Az elmúlt években sok fiatal alapított itt családot. Látva a gyarapo­dó la­­kos­­ságszámot, az önkormányzat az emberek kérésének megfelelően – a jobb ellátás helyi biztosítása érdekében – felnőtt háziorvosi körzetet hozott létre. A je­­lenlegi orvos azonban távozik, ezért helyére pályázatot ír ki az önkormányzat.

A re­­mélhetően sikeres pályázat elbírálásáig sem maradnak orvosi ellátás nélkül az ott élők, mert a számukra nem ismeretlen dr. Nagy István látja majd el a háziorvosi teendőket.

Kapcsolódó cikkek

Körbeér az Ipar körút

2017. 10. 18. | Munkatársunktól

A hiányzó, 330 méteres szakasz megépítésének köszönhetően immár teljesen körbeérhet az Ipar körút, amelynek a Győri úti lámpás csomóponttól a vámudvarig tartó szakasza is új aszfaltburkolatot kap.

FizikaTúra a Lövérekben

2017. 10. 18. | Munkatársunktól

Hétvégén 13. alkalommal szervezte meg a Széchenyi István Gimnázium – a Soproni Egyetem Simonyi Károly Karának támogatásával – a kirándulással egybekötött játékos természettudományi vetélkedőjét FizikaTúra13 elnevezéssel.