Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Fényjátékkal kísért Fidelissima-koncert

| Munkatársunktól | Városi hírek

A Fidelissima Vegyeskar különleges fényjátékkal kísért adventi jótékonysági koncertre hív minden érdeklődőt december 9-én, szombaton 18 órától az evangélikus templomba azzal a nemes szándékkal, hogy a koncert bevételét és az összegyűlt adományokat a soproni fogyatékossággal élő és hátrányos helyzetű gyermekeket gondozó intézmények támogatására fordítsák.

 A koncerten ismert karácsonyi dalok feldolgozásai hangzanak majd el, kizárólag magyarul. A gondozott gyermekek és a kísérőik idén is jelen lesznek az eseményen. A koncerten Szilágyi Miklós vezényel, közreműködik a Hunyadi János Evangélikus Általános Iskola Énekkara (karnagy: Oszvald Enikő), a Bim Bam Band (művészeti vezető: Schárfyné Halmos Erika), a fényjátékot a K2 Rendezvénytechnika adja.

Kapcsolódó cikkek

Rendszerváltás a vidéki Magyarországon

2018. 03. 14. | Munkatársunktól

Sopronban tartott fórumot a Rendszerváltás Történetét Kutató Intézet (Retörki), hogy a rendszerváltás helyi eseményeiről kérdezze a térségben élő, az 1990 körüli években aktív politikai résztvevőket, többek között a Magyar Demokrata Fórum (MDF) korábbi tagjait.