Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Felülvizsgálják a terelések rendszerét városunkban

Felülvizsgálják a terelések rendszerét városunkban

| Munkatársunktól | Városi hírek

"Térségünkben zajlik jelenleg az ország egyik legnagyobb közúti beruházása. Az M85 gyorsforgalmi út kivitelezése lendületesen halad, Sopron így becsatlakozhat a gyorsforgalmi úthálózatba" - emelte ki Facebook-bejegyzésében dr. Farkas Ciprián, Sopron polgármestere.

A polgármester hozzáfűzte: "köszönet Magyarország Kormányának, hogy ekkora fejlesztés valósul meg nálunk!" 

Dr. Farkas Ciprián arra is kitért: "emellett városunk több szakaszán történik úthálózat-fejlesztés, amely mindannyiunk számára kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi majd a közlekedést. Az elmúlt napok tapasztalatai alapján felülvizsgáljuk a terelések rendszerét, hogy jobban segítsük az autósokat. Jelenleg is folynak az egyeztetések. Kérem és köszönöm a türelmeteket!"

Kapcsolódó cikkek

Ünneplőben a város

Ünneplőben a város

2019. 12. 18. | Munkatársunktól

Közeledik karácsony, a kereszténység fontos ünnepe. Sopron utcái, terei már hetekkel ezelőtt ünneplőbe öltöztek, az adventi koszorún is hamarosan meggyújtják a negyedik gyertyát. A meghitt hangulat ilyenkor nemcsak az épületekbe, hanem az emberi lelkekbe is beköltözik.

 

A nyugalom éve

2019. 12. 18. | Horváth Ferenc jegyzete

„A karácsonyi ünnepkör a megbocsájtás és a megbékülés időszaka is. Ezekben a napokban emelkedjünk felül sérelmeinken, hagyjuk magunk mögött a békétlenséget, s ha sikerül, akkor óvjuk és őrizzük meg a következő évre is!”