Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Felavatták az első soproni kerekesszékes szabadtéri fitnesz eszközöket
Fotó: Griechisch Tamás

Felavatták az első soproni kerekesszékes szabadtéri fitnesz eszközöket

| sopronmedia.hu | Városi hírek

A mozgásukban korlátozottak számára épített szabadtéri fitnesz eszközöket avattak fel szerdán egy sportdélután keretein belül a soproni KRESZ parkban.

- Ez az első olyan létesítmény Sopronban, amit kerekesszékesek számára köztéri fitnesz illetve játszóeszközként lehet használni - mondta Földes Tamásné, a Hova Tovább Közhasznú Alapítvány kuratóriumának elnöke. Továbbá köszönetet mondott mindazok számára, akik részt vettek a projekt megvalósulásában. 

Dr. Farkas Ciprián beszédében méltatta a kezdeményezést, és az alapítvány munkáját. Hangsúlyozta: Egy város gazdagsága az nem feltétlenül a kövekben, fejlesztésekben, autópályában, vagy az éppen épülő új uszodában van, sokkal inkább abban, hogy az adott település polgárai milyen sokszínű, hatékony, és a közösség érdekeit szolgáló szerveződéseket hoznak létre. A polgármester kiemelte, Sopron város önkormányzata nagy figyelmet fordít az ilyen törekvések támogatására.

Tekintse meg további képeinket!

Kapcsolódó cikkek

Tavasz fátyla libben

Tavasz fátyla libben

2021. 05. 05. | Munkatársunktól

„Bekeringőzött a tavasz, minden fát és bokrot táncra kért, és a növények örömmel öltötték fel a rózsaszínű és fehér, halványsárga és bíbor, illatos szirom­ruhájukat.” (Lucy Maud Montgomery).