Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Felavatták az első soproni kerekesszékes szabadtéri fitnesz eszközöket
Fotó: Griechisch Tamás

Felavatták az első soproni kerekesszékes szabadtéri fitnesz eszközöket

| sopronmedia.hu | Városi hírek

A mozgásukban korlátozottak számára épített szabadtéri fitnesz eszközöket avattak fel szerdán egy sportdélután keretein belül a soproni KRESZ parkban.

- Ez az első olyan létesítmény Sopronban, amit kerekesszékesek számára köztéri fitnesz illetve játszóeszközként lehet használni - mondta Földes Tamásné, a Hova Tovább Közhasznú Alapítvány kuratóriumának elnöke. Továbbá köszönetet mondott mindazok számára, akik részt vettek a projekt megvalósulásában. 

Dr. Farkas Ciprián beszédében méltatta a kezdeményezést, és az alapítvány munkáját. Hangsúlyozta: Egy város gazdagsága az nem feltétlenül a kövekben, fejlesztésekben, autópályában, vagy az éppen épülő új uszodában van, sokkal inkább abban, hogy az adott település polgárai milyen sokszínű, hatékony, és a közösség érdekeit szolgáló szerveződéseket hoznak létre. A polgármester kiemelte, Sopron város önkormányzata nagy figyelmet fordít az ilyen törekvések támogatására.

Tekintse meg további képeinket!

Kapcsolódó cikkek

Ünneplőben a város

Ünneplőben a város

2019. 12. 18. | Munkatársunktól

Közeledik karácsony, a kereszténység fontos ünnepe. Sopron utcái, terei már hetekkel ezelőtt ünneplőbe öltöztek, az adventi koszorún is hamarosan meggyújtják a negyedik gyertyát. A meghitt hangulat ilyenkor nemcsak az épületekbe, hanem az emberi lelkekbe is beköltözik.

 

A nyugalom éve

2019. 12. 18. | Horváth Ferenc jegyzete

„A karácsonyi ünnepkör a megbocsájtás és a megbékülés időszaka is. Ezekben a napokban emelkedjünk felül sérelmeinken, hagyjuk magunk mögött a békétlenséget, s ha sikerül, akkor óvjuk és őrizzük meg a következő évre is!”