Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Épülő M85: megszűnt a lámpás irányítás

Épülő M85: megszűnt a lámpás irányítás

| Munkatársunktól | Városi hírek

Kikapcsolta a lámpás forgalomirányítást a kivitelező az M85 Sopron kelet csomópont építésénél az egykori étterem közelében.

Ezen a helyszínen már nem lesz félpályás terelés, a DS Konzorcium a további munkálatokat a kétirányú forgalom fenntartása mellett fogja befejezni. A szennyvíztisztító-telep felőli oldalon jövő héten kezdődik a 84-es korrekciós szakaszának rákötése a meglévő főútra. A munkák ideje alatt itt már külön terelőúton fog haladni mindkét forgalmi sáv.

Az új M85 alatt átvezető teljes korrekciós szakaszt augusztus második hetének végén vehetik majd birtokba a közlekedők. Ezután a Sopron kelet csomópontban a következő munkafázis az új harkai út bekötése lesz, az ezzel kapcsolatos forgalmi változásokról részletes információkkal augusztus második felében fog szolgálni a kivitelező konzorcium – közölte lapunkkal a kivitelező.

Tekintse meg további képeinket!

Kapcsolódó cikkek

Ünneplőben a város

Ünneplőben a város

2019. 12. 18. | Munkatársunktól

Közeledik karácsony, a kereszténység fontos ünnepe. Sopron utcái, terei már hetekkel ezelőtt ünneplőbe öltöztek, az adventi koszorún is hamarosan meggyújtják a negyedik gyertyát. A meghitt hangulat ilyenkor nemcsak az épületekbe, hanem az emberi lelkekbe is beköltözik.

 

A nyugalom éve

2019. 12. 18. | Horváth Ferenc jegyzete

„A karácsonyi ünnepkör a megbocsájtás és a megbékülés időszaka is. Ezekben a napokban emelkedjünk felül sérelmeinken, hagyjuk magunk mögött a békétlenséget, s ha sikerül, akkor óvjuk és őrizzük meg a következő évre is!”