Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Előszűrés a Soproni Gyógyközpontnál
Fotó: Griechisch Tamás

Előszűrés a Soproni Gyógyközpontnál

| Városi hírek

A kialakult járványügyi helyzetre tekintettel, a potenciális fertőző betegek kiszűrése és megfelelő helyre történő irányítása érdekében a kórház megközelítésére 2020.03.26-tól korlátozó intézkedéseket foganatosítanak.

Az előszűrés helye és ideje: 7-15 óra között a gyalogosan érkezők csak a Győri út 15. sz. főbejáratnál léphetnek be a kórházba, előszűrést követően.

A főbejáratnál kihelyezett konténernél non kontakt lázmérővel, testhőmérsékletet mér egy ápoló minden belépő betegnek. A többi belépési pontnál fizikai korlátok és tiltó táblák vannak elhelyezve. 

A mozgássérültet, vagy rosszul lévő beteget szállító személygépjárművek a Gyiróti úti sorompóval ellátott mentőbejárón keresztül közelíthetik meg az intézményt. Itt a szolgálatot teljesítő biztonsági őr által hívott szakdolgozó elvégzi az érkező beteg előszűrését. (Az előszűrés akkor kerülhető ki, ha a beteg olyan rosszul van, hogy azonnali sürgős ellátásra szorul. Ilyenkor azonnal tovább haladhat az Sürgősségi Betegellátó Osztályra.) 

15-7 óra között a III. sz. épület Információs Szolgálatánál a biztonsági őr által a belépni kívánó beteghez hívott sürgősségi ápoló végzi el az előszűrést. Az ápoló megérkezéséig kérjük azon a területen várakozni, ahol ezt a tábla jelzi. (Kivétel rosszullétes beteg esetén.) 

Forrás: sopronmedia.hu

Kapcsolódó cikkek

Kutyák pórázon?!

Kutyák pórázon?!

2024. 04. 17.

Több kérdés is érkezett olvasóinktól a városi kutyasétáltatással kapcsolatban – ezeknek jártunk utána.