Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Eljár vért adni?

| Munkatársunktól | Városi hírek

Megkérdeztük a soproniakat.

Kujbus-Pethő Edina: A férjem rendszeres véradó, tavaly emléklapot és ajándékot is kapott. Szép gesztus volt ez a közelmúltban világnapját ünneplő Vöröskereszttől.


Szakács Valéria: Fontosnak tartom, hogy segítsünk embertársainkon, így jómagam is voltam véradáson. Mivel a mintát megvizsgálják, egyes betegségek ezáltal időben megállapíthatók.


Balkay Gyula: Még anno a katonaság alatt és a munkahelyemen, amikor azt megszervezték, mindig adtam vért. Ma már sajnos a betegségem miatt nem tehetem ezt.


Riba Bernadett: Szívesen adnék vért, de erre most nincs lehetőségem. Aki rászorul a vérre vagy a készítményre, neki is jól esik, hogy vannak önzetlen emberek.


Kapcsolódó cikkek

Sopron nem felejt

Sopron nem felejt

2018. 12. 19. | Horváth Ferenc

Sopron polgárai a hagyományoknak megfelelően méltó módon emlékeztek az 1921-es népszavazásra. A hűség napján adták át a városi elismeréseket. Az idén dr. Árvay Györgyné vehette át a díszpolgári címet.

Szilveszter a nagyvilágban

Szilveszter a nagyvilágban

2018. 12. 19. | P. Horváth László

A földkerekség minden táján elbúcsúznak az óévtől, ám az már mindenhol eltérő, hogy miként teszik ezt. A világutazó soproni Kiss Róbert Richárdnak olyan szerencséje volt, hogy a világ számos országában szilveszterezhetett.