Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Elismerés a soproni rendőröknek

Elismerés a soproni rendőröknek

| Munkatársunktól | Városi hírek

A Magyar Autóklub Nyugat-dunántúli Régiójának elnöke december 31-én tárgyjutalomban részesítette a Soproni Rendőrkapitányság két munkatársát.

A Magyar Autóklub Nyugat-dunántúli Régiója az elmúlt évekhez hasonlóan, ebben az évben is elismerését fejezte ki a rendőrség állományának a közlekedés biztonságáért kifejtett tevékenységéért.

 Köszönetük jeleként 2018. december 31-én délelőtt két soproni – Horváth Péter rendőr törzszászlós a Közlekedési Osztály járőrparancsnoka és Kapcsos László rendőr főtörzsőrmester a Közlekedési Osztály járőre - vehetett át tárgyjutalmat a Magyar Autóklub képviselőitől - közölte a rendőrség,

Kapcsolódó cikkek

Sopron nem felejt

Sopron nem felejt

2018. 12. 19. | Horváth Ferenc

Sopron polgárai a hagyományoknak megfelelően méltó módon emlékeztek az 1921-es népszavazásra. A hűség napján adták át a városi elismeréseket. Az idén dr. Árvay Györgyné vehette át a díszpolgári címet.

Szilveszter a nagyvilágban

Szilveszter a nagyvilágban

2018. 12. 19. | P. Horváth László

A földkerekség minden táján elbúcsúznak az óévtől, ám az már mindenhol eltérő, hogy miként teszik ezt. A világutazó soproni Kiss Róbert Richárdnak olyan szerencséje volt, hogy a világ számos országában szilveszterezhetett.