Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Elismerés a mentőknek – Új esetkocsi Sopronban
Fotó: Németh Péter

Elismerés a mentőknek – Új esetkocsi Sopronban

| Munkatársunktól | Városi hírek

Soproni Mentőállomáson adták át a város új mentőgépjárművét, valamint elismerést vehettek át a tavaly kiemelkedő munkát végző dolgozók.

Dr. Fodor Tamás polgármester jutalmakat adott át a mentőállomáson. Idén három mentőápolót és egy gépjárművezetőt díjaztak. Elismerést kapott Galkó István, Lőrincz László, Kovács Szabolcs, valamint Göndöcs Csaba. Az eseményen az állomás új mentőautóját is átadták. Az ünnepségen beszédet mondott dr. Molnár Ágnes országgyűlési képviselő és dr. Csató Gábor, az Országos Mentőszolgálat főigazgatója is.

Az Országos Mentőszolgálat járműállományának fejlesztése tovább folytatódik a Kormány által biztosított forrásokból, így a mentők újabb gépkocsikat vásárolhatnak, így a Soproni Mentőszolgálat is gyarapodhatott egy új esetkocsival. 

Az átadóünnepségen dr. Molnár Ágnes országgyűlési képviselő, a Parlament Népjóléti Bizottságának tagja köszöntőjében elmondta, hogy örömteli, hogy a tavalyi esztendő után idén is egy új mentőgépjármű átadásán lehetünk jelen itt Sopronban, ami annak a tudatos Kormányzati programnak a része, amely a 130 éves múlttal rendelkező, kiváló szakmai teljesítményt nyújtó szervezetnek a további megerősítését tűzte ki célul. 

Kapcsolódó cikkek