Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Egészségügy: érkeznek az adományok

| Munkatársunktól | Városi hírek

A Soproni Gyógyközpont köszönettel tartozik mindazoknak, akik a koronavírus-járvány megfékezésével kapcsolatban társadalmi összefogásról tesznek tanúbizonyságot.

 Információnk szerint már száztizenegy adományozó anyagi felajánlása érkezett a Soproni Erzsébet Oktató Kórház Alapítványának számlájára. Magánszemélyek, vállalkozások, sportolók, határon túli soproniak adományai jutnak el az alapítványhoz, szinte folyamatosan. Az intézmény a szükséges eszközökkel felkészült a betegellátásra, de tömeges megbetegedés esetén minden támogatás segítséget jelent.

A soproni mentők is rengeteg felajánlást kaptak a napokban, ezt hivatalos facebook oldalukon köszönték meg. 

Kapcsolódó cikkek

Ünneplőben a város

Ünneplőben a város

2019. 12. 18. | Munkatársunktól

Közeledik karácsony, a kereszténység fontos ünnepe. Sopron utcái, terei már hetekkel ezelőtt ünneplőbe öltöztek, az adventi koszorún is hamarosan meggyújtják a negyedik gyertyát. A meghitt hangulat ilyenkor nemcsak az épületekbe, hanem az emberi lelkekbe is beköltözik.

 

A nyugalom éve

2019. 12. 18. | Horváth Ferenc jegyzete

„A karácsonyi ünnepkör a megbocsájtás és a megbékülés időszaka is. Ezekben a napokban emelkedjünk felül sérelmeinken, hagyjuk magunk mögött a békétlenséget, s ha sikerül, akkor óvjuk és őrizzük meg a következő évre is!”