Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Dr. Farkas Ciprián a Fidesz-KDNP soproni polgármesterjelöltje
Dr. Fodor Tamás polgármester, dr. Farkas Ciprián és Kósa Lajos, a Fidesz-KDNP önkormányzati választásokért felelős kampányfőnöke

Dr. Farkas Ciprián a Fidesz-KDNP soproni polgármesterjelöltje

| Munkatársunktól | Városi hírek

Az a célja, hogy Sopron továbbra is fejlődő város legyen, és megmaradjon annak az ékszerdoboznak, aminek szeretjük – ezt mondta bemutatása után dr. Farkas Ciprián tanácsnok, önkormányzati képviselő, aki a Fidesz-KDNP soproni polgármesterjelöltje.

Kósa Lajos, a Fidesz-KDNP önkormányzati választásokért felelős kampányfőnöke mutatta be a Liszt-központban tartott sajtótájékoztatón a párt soproni polgármesterjelöltjét. Az eseményen megjelent dr. Molnár Ágnes és Barcza Attila országgyűlési képviselő, dr. Simon István alpolgármester, valamint a soproni képviselő-testület tagjai. 

– Sopron fejlődése nagyon látványos volt az elmúlt időszakban – kezdte Kósa Lajos. – Ez a fejlődés egyrészt köszönhető dr. Fodor Tamásnak, aki a rendszerváltás óta a leghosszabb ideig, 13 évig vezette a várost, valamint a jelentős kormányzati támogatásnak. Remélem, hogy ez a fejlődés töretlen lesz a jövőben is. Most az októberi önkormányzati választásokra készülünk, ahol a Fidesz-KDNP soproni csoportjának, polgármester úrnak, a párt elnökségének a teljes egyetértésével dr. Farkas Ciprián lesz a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje. Eddig is biztos kezekben volt a város, azt gondolom, hogy dr. Farkas Ciprián megválasztása esetén sem lesz ez másként. 

Az önkormányzati választásokért felelős kampányfőnök azt kérte, hogy októberben mindenki éljen a demokratikus jogaival és menjen el szavazni. 

– Munkája alapján bátran ajánlom – ezt már dr. Fodor Tamás mondta dr. Farkas Cipriánról. – A polgármesterjelölt a mi frakciónk tagja, de nem csak ott dolgoztunk együtt, hanem az elmúlt három évben mint tanácsnok részt vett a stratégiailag legjelentősebb városi fejlesztések előkészítésében, kivitelezésében. Több területen is dolgozott, jogászként közigazgatási tapasztalattal is rendelkezik. Kérem a frakciót, hogy megválasztása esetén is teljes mértékben támogassa. 

– Ezek után az első szavam nem lehet más, mint a köszönöm – folytatta dr. Farkas Ciprián. – Ebben a városban, amelynek a történeti és kulturális öröksége páratlan és felemelő, ahol a hagyományos polgári erények több évszázados múltra tekintenek vissza, hatalmas megtiszteltetés a polgári erők polgármesterjelöltjének lenni. Sopronban születtem, itt is élek, soproni vagyok. Eddig is a közt szolgáltam, először a polgármesteri hivatalban, majd a járási hivatalban, önkormányzati képviselőként pedig az Alsó-Lövéreki körzetben, illetve az elmúlt három évben tanácsnokként. Eddig is sokat beszélgettem az emberekkel, ezután is így fogok tenni, hogy tudjam milyen problémák foglalkoztatják őket. Sopron egy fejlődő város, ez köszönhető a Modern Városok programnak, polgármester úrnak, a városvezetésnek. Az a célom, hogy továbbra is fejlődő város legyen és közben megmaradjon annak az ékszerdoboznak, aminek szeretjük.  

Kapcsolódó cikkek