Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Bezárt zöldudvarok

| Munkatársunktól | Városi hírek

Átcsoportosította erőforrásait a Sopron és Térsége Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Nonprofit (STKH) Kft.: március 18-tól a cég által üzemeltetett zöldudvarok átmenetileg zárva tartanak.

A kialakult egészségügyi helyzet miatt, az alapvető hulladékszállítási kötelezettségeinek ellátása érdekében volt szükség a változtatásokra. Így biztosítják azt, hogy minden körülmények között elvigyék a kommunális hulladékot.

Az ügyfélszolgálati irodák szintén nem nyitnak ki. A bejelentéseket e-mailben, postai úton és telefonon is fogadják. További információk: www.stkh.hu, ugyfelszolgalat@stkh.hu, 99/505–380, amely hétfőn, kedden, szerdán 8–14 óra, csütörtök 7–19 óra között hívható.

Kapcsolódó cikkek

Ünneplőben a város

Ünneplőben a város

2019. 12. 18. | Munkatársunktól

Közeledik karácsony, a kereszténység fontos ünnepe. Sopron utcái, terei már hetekkel ezelőtt ünneplőbe öltöztek, az adventi koszorún is hamarosan meggyújtják a negyedik gyertyát. A meghitt hangulat ilyenkor nemcsak az épületekbe, hanem az emberi lelkekbe is beköltözik.

 

A nyugalom éve

2019. 12. 18. | Horváth Ferenc jegyzete

„A karácsonyi ünnepkör a megbocsájtás és a megbékülés időszaka is. Ezekben a napokban emelkedjünk felül sérelmeinken, hagyjuk magunk mögött a békétlenséget, s ha sikerül, akkor óvjuk és őrizzük meg a következő évre is!”