Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Befejeződik az útfelújítás a Csengery utcában
Fotó: illusztráció

Befejeződik az útfelújítás a Csengery utcában

| Munkatársunktól | Városi hírek

Augusztus közepén, a tervezettnél két héttel hamarabb, a kivitelező feloldja a forgalomkorlátozást Sopronban a Csengery út felújított szakaszán - tudatta a kivitelező.

A közleményben azt is leírták: a folyamatos korlátozást igénylő feladatokat sikerül hamarabb befejezni, köszönhetően a technológiai folyamatok szorosabb összehangolásának és az időközben bevont nagyobb munkaerőnek.

Augusztus második felére már csak a kisebb munkák, így a burkolatfestés és a végleges jelzőtáblák elhelyezése maradnak. A hónap végéig azonban fokozott figyelemmel kell a Csengery út új részén közlekedni, mert helyenként rövid idejű jelzőőrös terelések még előfordulhatnak.

Kapcsolódó cikkek

Ünneplőben a város

Ünneplőben a város

2019. 12. 18. | Munkatársunktól

Közeledik karácsony, a kereszténység fontos ünnepe. Sopron utcái, terei már hetekkel ezelőtt ünneplőbe öltöztek, az adventi koszorún is hamarosan meggyújtják a negyedik gyertyát. A meghitt hangulat ilyenkor nemcsak az épületekbe, hanem az emberi lelkekbe is beköltözik.

 

A nyugalom éve

2019. 12. 18. | Horváth Ferenc jegyzete

„A karácsonyi ünnepkör a megbocsájtás és a megbékülés időszaka is. Ezekben a napokban emelkedjünk felül sérelmeinken, hagyjuk magunk mögött a békétlenséget, s ha sikerül, akkor óvjuk és őrizzük meg a következő évre is!”