Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Az év kapitánysága
Majercsák István címzetes rendőr törzszászlós és Varga Sándor címzetes rendőr főtörzszászlós ellenőrizte a soproni autósokat Fotó: Németh Péter

A sikerben minden soproni rendőr munkája benne van

Az év kapitánysága

| Cziráki Viktória | Városi hírek

Az év rendőrkapitányságává választották a Soproni Rendőrkapitányságot a megyében. A vándorserleget a Szent György napi rendőrnapon vehették át a soproniak.

A feladatok fegyelmezett végrehajtása, a magas szakmai színvonal és az elvárásoknak való megfelelés: mindezek együttesen járultak hozzá ahhoz, hogy a Soproni Rendőrkapitányság kiérdemelte a megyében „Az év rendőrkapitánysága” címet.

A díjhoz tartozó vándorserleget 2017 óta ítélik oda a legjobb munkát végző kapitányságnak. Szabó Jenő, a soproni kapitányság vezetője az április 24-i rendőrnaphoz  kapcsolódó rendezvényen, Győrben vehette át az állománya nevében a serleget.

– 14 szempont szerint minősítette a megyei rendőrfőkapitányság vezetősége az egyes kapitányágokat – mondta el a Soproni Témának Szabó Jenő. – A szervezet komplex tevékenységét értékelte a bizottság, ebben benne vannak a felderítési, bűnügyi mutatók, a rendészeti tevékenység, illetve a belső, erkölcsi–fegyelmi helyzet is. Tehát minden kollégám munkája „benne van” ebben a díjban. Nagy megtiszteltetés, hogy ezúttal mi hoztuk a vándorserleget.

Kapcsolódó cikkek