Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Áramszünet – soproni fotósok kiállítása

| Munkatársunktól | Városi hírek

A Soproni Fotóművészeti Kör tagjainak – Ambrits Tamás, Hainer István, ­Hajdú László, G. Nagy László, Herr József, Kiss Péter, Kránitz András, Mayer Kornél, Molnár Zoltán, Németh Béla, ­Németh Csaba, Soltész ­Boglárka, ­Simon Tibor, Szabó Márton, Tóth ­Tibor, Ujvári Gábor – Áramszünet címmel nyílt kiállítása a Torony Galériában.

Az elmúlt pénteken tartott megnyitón a fotósokat Filep Márk önkormányzati képviselő köszöntötte, a tárlaton szereplő képekről pedig kollégánk, Griechisch Tamás fotóriporter adott elemzést.  

A kiállításon szereplő tizenhat alkotás december 13-ig, hétfőtől csütörtökig 15–18 óra között tekinthető meg. 

Kapcsolódó cikkek

Ünneplőben a város

Ünneplőben a város

2019. 12. 18. | Munkatársunktól

Közeledik karácsony, a kereszténység fontos ünnepe. Sopron utcái, terei már hetekkel ezelőtt ünneplőbe öltöztek, az adventi koszorún is hamarosan meggyújtják a negyedik gyertyát. A meghitt hangulat ilyenkor nemcsak az épületekbe, hanem az emberi lelkekbe is beköltözik.

 

A nyugalom éve

2019. 12. 18. | Horváth Ferenc jegyzete

„A karácsonyi ünnepkör a megbocsájtás és a megbékülés időszaka is. Ezekben a napokban emelkedjünk felül sérelmeinken, hagyjuk magunk mögött a békétlenséget, s ha sikerül, akkor óvjuk és őrizzük meg a következő évre is!”