Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Adomány az óvodának

| Munkatársunktól | Városi hírek

Gyermeknap alkalmából 100 ezer forint készpénzadománnyal lepte meg a Hívószó Családvédő Alapítvány az idén 40. születésnapját ünneplő Jegenye sori tagóvodát.

– Ajándékunkat az anyagi segítségen felül üzenetértékűnek is szánjuk – mondta Lagler András, az alapítvány elnöke. – A Jegenye sori óvoda négy évtizede magas színvonalon látja el feladatát, ezért szerettük volna kifejezni az Alsó-Löverekben élők nevében is a megbecsülésünket az intézmény felé. Szintén az Alsó-Löverekben található a Családok Átmeneti Otthona és a Gyermekek Átmeneti Otthona, melynek lakóit egy fagylaltozásra hívja meg az alapítvány.

Kapcsolódó cikkek

Sopron nem felejt

Sopron nem felejt

2018. 12. 19. | Horváth Ferenc

Sopron polgárai a hagyományoknak megfelelően méltó módon emlékeztek az 1921-es népszavazásra. A hűség napján adták át a városi elismeréseket. Az idén dr. Árvay Györgyné vehette át a díszpolgári címet.

Megvalósult fejlesztések

Megvalósult fejlesztések

2018. 12. 19. | Munkatársunktól

A közelmúltban több fontos fejlesztés is befejeződött Sopronban. Megújult a Széchenyi-gimnázium homlokzata, elkészült az elkerülő út 1,3 kilométeres szakasza, megvalósult a belvárosi utcák és terek víziközműveinek felújítása, a burkolatok és a közvilágítás rekonstrukciója.