Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Adomány az óvodának

| Munkatársunktól | Városi hírek

Gyermeknap alkalmából 100 ezer forint készpénzadománnyal lepte meg a Hívószó Családvédő Alapítvány az idén 40. születésnapját ünneplő Jegenye sori tagóvodát.

– Ajándékunkat az anyagi segítségen felül üzenetértékűnek is szánjuk – mondta Lagler András, az alapítvány elnöke. – A Jegenye sori óvoda négy évtizede magas színvonalon látja el feladatát, ezért szerettük volna kifejezni az Alsó-Löverekben élők nevében is a megbecsülésünket az intézmény felé. Szintén az Alsó-Löverekben található a Családok Átmeneti Otthona és a Gyermekek Átmeneti Otthona, melynek lakóit egy fagylaltozásra hívja meg az alapítvány.

Kapcsolódó cikkek

Ünneplőben a város

Ünneplőben a város

2019. 12. 18. | Munkatársunktól

Közeledik karácsony, a kereszténység fontos ünnepe. Sopron utcái, terei már hetekkel ezelőtt ünneplőbe öltöztek, az adventi koszorún is hamarosan meggyújtják a negyedik gyertyát. A meghitt hangulat ilyenkor nemcsak az épületekbe, hanem az emberi lelkekbe is beköltözik.

 
A közösségért dolgozik

A közösségért dolgozik

2019. 12. 18. | P. Horváth László

Harminckilenc éve megszakítás nélkül látja el négy lépcsőház közös képviselői feladatát Kéry Ferenc. Talán ő az egyetlen a városban, aki ilyen hosszú ideje van ebben a „szakmában”, fontos neki, hogy segíthessen az embertársain.