Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
A legjobb tízben
A Hotel Wollner munkatársa fogadja a vendégeket Fotó: Németh Péter

A Hotel Wollner ötödször szerepel a TripAdvisor toplistáján

A legjobb tízben

| Munkatársunktól | Városi hírek

A magyarországi kisméretű szállodák között felkerült a TripAdvisor top 10-es listájára a soproni Hotel Wollner. A négycsillagos szálloda már ötödik alkalommal nyerte el az elismerést.

A TripAdvisor a világ legnagyobb utazási oldala, amelyet havonta 390 millió látogató keres fel. A portálon az utazók értékelhetik a szállásukat, így később a többi turista az ő véleményükre alapozva döntheti el, hogy hol foglaljon szobát. Az oldal több mint 500 millió értékelést és véleményt kínál, nemcsak a szállodákról, hanem például a légitársaságokról, programokról is. A TripAdvisor az adatbázisából évente országos értékelési listákat közöl, a kisméretű magyarországi szállodák kategóriában ötödik alkalommal került be a top 10-be a soproni Hotel Wollner.


– Vendégeink értékelik a kiváló elhelyezkedést, a kényelmes és stílusos berendezést, a személyzet figyelmét, a speciális igények gyors megoldását – mondta Kis Józsefné ügyvezető. – Ugyanakkor rendkívül kényesek a tisztaságra, és elvárják az értékarányos árat. A hotel naponta kapja interneten az egyéni értékeléseket, és mindent megtesz az esetleg kifogásolt körülmények megszüntetéséért. Vendégeink javaslatára bővítettük a reggeli választékot, lecseréltük a szobai tévéket, folyamatban van a tollpárnák cseréje is. A belváros tavasz óta tartó útépítési és csatornázási munkálatai érdekes módon nem csökkentették a forgalmat. Vendégeink alkalmazkodtak a helyzethez, és látva a már kész részeket, elismerésüket is kifejezték.


A szálloda vezetése szerint fontos, hogy a TripAdvisor információit megosszák a személyzettel is. Érdekesség, hogy a top 10 kisméretű magyarországi szálloda közé 5 budapesti hotel mellett egy siófoki, egy szegedi, egy szentendrei, egy veszprémi és a soproni tudott bekerülni.

Kapcsolódó cikkek