Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
A gyerekek mosolyáért
Az arcfestés és a pónilovaglás is népszerű volt a városi gyereknapon. Az IKEA születésnapján (jobbra lent) például kézműves programokkal is készültek.Fotók: Filep István

Az esős idő ellenére is népszerű volt a városi gyereknap

A gyerekek mosolyáért

| Munkatársunktól | Városi hírek

Arcfestés, csúszda, pónilovaglás, lufihajtogatás, foci, színpadi programok – ezúttal is színes kínálattal készültek a városi gyereknap szervezői. Az időjárás alaposan megnehezítette a dolgukat...

A hagyományoknak megfelelően idén is a Jereván-lakótelepen, a Kodály téren rendezték meg a városi gyermeknapot szombaton. Komplett gyermekvárost rendeztek be a szervezők, amely az esős, változékony idő ellenére is megtelt családokkal. A színpadon felléptek például a tornászok, a néptáncosok, de a városi fúvószenekar és a Flört Band is tett a jó hangulatért.

Az eseményen dr. Csiszár Szabolcs alpolgármester, Tóth Éva, a Jereván-lakótelep településrészi önkormányzat elnöke, valamint Magas Ádám önkormányzati képviselő is részt vett.

30 éves IKEA

Fennállása 30. évfordulóját ünnepli az IKEA Industry Sopron, ezért szombaton családi napot tartottak. Az ünnepség fénypontja a több mint kétméteres torta felvágása volt. 

Tekintse meg kvízünket!

Kapcsolódó cikkek