Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Zúzós, kőkemény magyar klip

Zúzós, kőkemény magyar klip

| Munkatársunktól | Sztárok

Mi lesz abból, ha összeáll a szupertehetséges producer és az év legbelevalóbb feltörekvő rappere? Egy különleges, szakítós szám durva alapokkal és kőkemény szövegekkel.

– Sokan mondták, hogy csak szerelmes dalokat írunk, ezért most megmutatjuk, hogy tudunk mi ilyet is – mesélte Miskovits és Fehér Holló, amikor új dalukról, az Offos-ról faggattuk őket. – Ez egy dühös szám lett, és reméljük, hogy az emberek erre tombolják ki magukat, a valóságban pedig békésen rendezik a problémáikat. 

A zenét Fehér Holló szerezte, a szöveget viszont már közösen írták Marcival, az ötlet pedig Fehér István édesapjának fejéből pattant ki. A videoklipet Nagy Bence készítette.

– A klip koncepcióját közösen találtuk ki, mindenképp valami – szó szerint – zúzósat akartunk. A történet szerint a megcsalt pasi kiengedi a gőzt a legjobb barátjával, az exbarátnővel közös cuccokat pedig széttörik – ecsetelték a srácok.

Miskovits Marcinak nagy vágya vált valóra a tavalyi évben, hiszen az addig főleg műsorvezetőként ismert fiú végre hiphop-előadóként is bemutatkozhatott. Több dala is megjelent 2018-ban: Fehér Hollóval közös, eddigi legnagyobb sikerük a Rád vártam.

Kapcsolódó cikkek

30 év: St. Martin jubileuma

30 év: St. Martin jubileuma

2024. 03. 20. | Kóczán Bálint

Sopronhoz sok szállal kötődik a pályája harmincadik évfordulóját ünneplő St. Martin. A világhírű szaxofon- és pánsípművész, zeneszerző, Szentmártoni I...