Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Zara Larsson visszatért!

Zara Larsson visszatért!

| Kóczán Bálint | Sztárok

Zara Larsson ismét hallat magáról, ugyanis a svéd szöszi egy kevésbé vidám, de rendkívül dallamos felvétellel jelentkezett. Az új klip igazán népszerű a rajongók körében.

Zara Larsson egyértelműen a Lush Life dallal lopta be magát a rádiós szerkesztők és a közönség szívébe, ez a felvétel ugyanis hetekig tanyázott a Mahasz-toplista élbolyában. 

A svéd hölgy közreműködőként is megállta a helyét, hiszen a David Guettával közös This One Is For You, valamint a Clean Bandit társaságában rögzített Symphony is szép sikereket ért el a rádiós charton.

Most pedig a szőke énekesnő visszatért, hogy egy kevésbé vidám, ám annál slágeresebb számmal újra learassa a babérokat. A Ruin My Life, amelynek klipje már az első napokban óriásit robbantott a neten, arról a szakítás utáni érzésről szól, amikor tudod, hogy nem kellene, de mégis szeretnéd újrakezdeni szíved (korábbi) választottjával.

A dal egyben az első ízelítő az idén a Szigeten is megfordult Zara Larsson új, 2019-re várható albumáról.

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...