Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
VOLT-os kapcsolat

A Clean Bandittel énekelt Ellie Goulding

VOLT-os kapcsolat

| Kóczán Bálint | Sztárok

Izgalmas dal született Ellie Goulding és a Clean Bandit koprodukciójából. A brit szöszit és a szintén szigetországi bandát az is összekapcsolja, hogy mindketten felléptek már a soproni VOLT Fesztiválon.

Ellie Gouldingot már jól ismerheti a magyar közönség. A csinos, szőke énekesnő elképesztő hangulatú koncertet adott korábban a VOLT Fesztiválon, tavaly nyáron pedig Budapesten forgatta videoklipjét, a Close To Me-t, ami azóta óriási siker. A Love Me Like You Do vagy épp a Burn előadója most a Grammy-díjas brit zenekarral, a Clean Bandittel dolgozott együtt, a közös munka eredményeként megszületett a Mama.

A szigetországi bandát is keveseknek kell bemutatni, hiszen 11 millió eladásszámú Rather Be című kislemezével és a kétmillió példányban elkelt New Eyes debütáló albumával egykettőre világhírűvé vált, és szintén fellépett már a leghűségesebb városban. Második albumára olyan világsztárokat sikerült megnyernie, mint Rita Ora, Demi Lovato vagy Marina.

Az új track a banda első közös felvétele a brit énekesnő–dalszerző Ellie Gouldinggal. A „Mama” slágeres és modern felvétel a Clean Bandit összetéveszthetetlen stílusjegyeivel, amit Ellie jellegzetes

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...