Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Visszahozza a retrót
Dua Lipának április 3-án jelenik meg az új albuma

Fülbemászó dalával a ’80-as évekbe repít Dua Lipa

Visszahozza a retrót

| Kóczán Bálint | Sztárok

Továbbra is bombaformában van Dua Lipa: a kétszeres Grammy-díjas énekesnő újabb felvétellel rukkolt elő érkező albumáról, amelyben a nyolcvanas évekbe repít vissza.

Ha létezne slágergyár, akkor egészen biztos, hogy Dua Lipa lenne az elnöke. Megjelent ugyanis a brit tehetség gigantikus dobása, a Physical.

A sztár április 3-án érkező ­Future Nostalgia albumáról ezen kívül már két tracket bemutatott, amelyek azonnal a közönség kedvencei lettek. A címadó dal és a Don’t Start Now is folyamatosan előkelő helyet foglal el a játszási listákon.

A Physical igazi megahit, dallamos és fülbemászó felvétel, a manapság újra divatos nyolcvanas évek hangzásvilágát idézi. A dalhoz egy fantasztikus látványvilágú, színekkel teli videoklip is készült, amiben Dua lehengerlően tündököl.

Az albán származású énekesnő–dalszerző 2017-ben jelentette meg bemutatkozó, Dua Lipa című albumát, ami azóta a Spotify-on minden idők legtöbbet streamelt női albuma lett. A 24 éves Duának olyan slágereket köszönhetünk már, mint a YouTube-on több mint 2 milliárd megtekintésnél járó New Rules vagy a Calvin Harisszel közös, szintén óriási bombatrack One Kiss.

Ezt az újdonságot hallva pedig még izgatottabban várhatják a rajongók a kétszeres Grammy-díjas énekesnő legújabb albumát.

Kapcsolódó cikkek

Vértezzük fel az immunrendszerünket!

2020. 09. 23. | Madarász Réka

A vírusok terjedése arra késztet mindenkit, hogy megtalálja a saját maga számára legmegfelelőbb védekezési módot. Ha az immunrendszerünket megerősítjük, nagyobb esélyünk van arra, hogy megelőzzük a kellemetlen tünetek kialakulását.