Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Vagány vegánok

| Munkatársunktól | Sztárok

Egy teljesen hétköznapi helyzetet mutat be a The Palace frissen megjelent dala, amikor egy-egy este társasággal bemegyünk a városba, a szöveget a fiúk azonban egy érdekes, provokatív témára hegyezték ki.

 Görbe tükörrel mutatják be, hogy egyes társkereső alkalmazások mennyire el tudják vonni az ember figyelmét a barátokról és a valós életről. Mindenki számára ismerős lehet az érzés, amikor a társaság egyik tagja nincs igazán jelen, és csak a mobilját bújja egy netes ismerkedés reményében. Mindeközben elúszik az egész este és szép lassan az élet is. Az együttes tagjainál emellett központi téma a vegán életmód, és akár a párválasztásban is szempont lehet ennek az értékrendnek a követése. Ez szintén felbukkan az új felvétel soraiban.

A dalszöveg mellett érdemes kiemelni a zene fülbemászó gördülékenységét, a videoklip pedig Thaiföld legvarázslatosabb tájain játszódik.

Kapcsolódó cikkek

Muzsika határokon túl

Muzsika határokon túl

2024. 04. 17. | Kóczán Bálint

Újabb mérföldkőhöz érkezett karrierjében Kónyai Tibor. A soproni zeneszerző–zongorista saját formációjával egyre gyakrabban lép fel külföldön, de több...