Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Utolsó Maroon 5 album?

| Munkatársunktól | Sztárok

Újdonsággal jelentkezett a háromszoros Grammy-díjjal és számos platinalemezzel is büszkélkedő Maroon 5.

 A SZA-val közösen készített What Lovers Do különlegesen ötvözi az együttes jellegzetes stílusát az énekesnő megbabonázó előadásmódjával. A számhoz hamarosan klip készül, amely a formációra jellemző különleges, monumentális látványvilágot ígér.

A What Lovers Do sokak szerint új albumot is sejtet. A 2017-es Teen Choice Awards-on Adam Levine legalábbis viccesen megjegyezte: – Novemberben jelenik meg az utolsó album. Csak viccelek, csak viccelek. Soha nem tűnünk el! – tette hozzá.

A Maroon 5 idén már kiadta a nagy sikerű Coldot, amely összesen 236 millió embert ért el Spotify-on és meghaladta a 104 milliós nézettséget a Youtube-on. Az ezt megelőzően megjelent, Kendrick Lamar közreműködésével készült Don’t Wanna Know pedig tizenöt országban volt a slágerlisták első 10 helyezettje között, és közel 320 millió megtekintésnél jár a videómegosztón.

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...