Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Ünnepi öltözetek

Ünnepi öltözetek

| Madarász Réka | Sztárok

A karácsonyt a legtöbben családi körben töltjük, mégis nagyon lényeges, hogy ilyenkor ne csak az otthonunk és a fenyőfa, hanem mi magunk is ragyogjunk.

– Alkalmi öltözetnél fontosak a jól kidolgozott részletek és a megkapó színek – tudtuk meg Szilágyi Katalin divat- és stílustervezőtől. – Idén népszerű a red pear (vörös körte), a kékes árnyalatok közül a nebulas blue és a kékeszöld quepzal green. A kék kiválóan kombinálható feketével, ami örök divat. 

Továbbra is hódítanak a 3D-s anyagok, de a szövetek felületén már nemcsak virágok jelennek meg három dimenzióban, hanem szőrme- és tollcsíkok teszik őket még izgalmasabbá. Az ünnepi anyagok lágyak, finomak, puhák és érzékiek. Legkedveltebb a bársony, a műszőrme és a kötött hatású gyapjú. Az öltözékek sziluettje lassan kezd átalakulni: a szűk fazonok bővülnek, nagy hangsúlyt kapnak a vállak.

– A legdivatosabb viseletek közé tartozik a nadrágkosztüm és a ruha. Utóbbi legyen egyszerű, nőies, amit a rafinált szabás tesz játékossá – zárta Szilágyi Katalin. – Tartsuk szem előtt azt a két alapelvet, hogy „az egyszerű nagyszerű”, illetve hogy „a részletekben rejlik a minőség”!


Kapcsolódó cikkek

Itt a medvehagymaszezon

Itt a medvehagymaszezon

2024. 04. 03. | Németh Kinga

Gyermekkori elhízás, cukorbetegség, szív- és érrendszeri gondok – napjainkban mindegyik népbetegségnek számít. De mit tehetünk a megelőzésükért, hogy...