Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Ünnepi felvételen Radics Gigi

Ünnepi felvételen Radics Gigi

| Kóczán Bálint | Sztárok

Ismét Varga Viktorral énekli az Álom­utazó mesemusical vadonatúj dalát Radics Gigi. A magyar szuperprodukciót tavaly ötvenezren látták, idén újabb 12 előadás vár a közönségre.

Megérkezett Magyarország nagyszabású mesemusicaljének a vadonatúj zenéje. Az idei Álomutazó-szezont a már összeszokott sztárpáros, Radics Gigi és Varga Viktor nyitotta meg Felhőkre színesen című számával. Gigi éppen Új-Zélandon volt, amikor megkapta a szöveget, és 18 ezer kilométert utazott, hogy felvegye a dalt. 

A fülbemászó slágerhez egy olyan videoklipet készítettek az alkotók, amelyben a tavalyi előadás varázslatos pillanatait mutatják be. A csoda idén sem marad el, hiszen 12 játékra újra összeáll a szupercsapat.

A napokban jött ki az Álomutazó CD/DVD csomag is. Az albumon felcsendülő számokat ismét az a Rakonczai Viktor – Orbán Tamás szerzőpáros jegyzi, akiknek A játékkészítő platinalemezes zenéjét köszönhetjük. 

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...