Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Újra Sopronban

Újra Sopronban

| Munkatársunktól | Sztárok

Ismét Sopronba érkezik az egyre népszerűbb Blahalousiana február 2-án. A csapat nem először lép fel nálunk, a zenészeknek a városról elsőre a VOLT ugrik be.

– A tavalyi év szinte folyamatos koncertezéssel, erős nyári szezonnal és lemezírással telt. Novemberben telt házas lemezbemutatót tartottunk, illetve több külföldi túra is bejött, például a Showcase Fesztivál Tallinnban, de jártunk Hollandiában, Ausztriában és Szlovákiában is – kezdte Jancsó Gábor, amikor arról faggattuk, mennyire volt sűrű a 2017-es esztendő.

A basszusgitáros elárulta, nincs nagyon idejük a pihenésre, hiszen tavasszal megturnéztatják az új lemezt, és február végére tervezik új klipjüket egy már meglévő dalhoz a lemezről.

– Fontos, hogy mindig valami frissel jelentkezzünk! Még egy új dalt is tervezünk tavasz végére egy újabb videóval, ami már a 2019-ben megjelenő harmadik lemez első előfutára lesz. Szóval nem unatkozunk – tette hozzá a zenész.

A Blahalousiana soproni buliján is sok-sok meglepetéssel várja a rajongókat. – Jó Sopronba jönni, nem először zenélünk itt. Nagyon szeretjük Nyugat-Magyarországot és a várost. Természetesen először a VOLT ugrik be, de szeretjük a Búgócsigát is. Sok-sok új dalt játszunk majd, de lesznek igazi, régebbi „blahás” nóták is.

A székesfehérvári gyökerű Blahalousiana február 2-án ad koncertet a Búgócsigában. A zenészek szeretnék, ha ezúttal is sokan eljönnének a buliba, és remélik, hogy 2018 ugyanolyan erős év lesz, mint a tavalyi.

Kapcsolódó cikkek

30 év: St. Martin jubileuma

30 év: St. Martin jubileuma

2024. 03. 20. | Kóczán Bálint

Sopronhoz sok szállal kötődik a pályája harmincadik évfordulóját ünneplő St. Martin. A világhírű szaxofon- és pánsípművész, zeneszerző, Szentmártoni I...