Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Újra Passion Project
– A Passion egy olyan részem, amit nem tudok megfogalmazni, egyszerűen szükségem van rá – nyilatkozta lapunknak Kiss Noró (b), az együttes énekese.

Kiss Noró a színház mellett ismét játszik zenekarával

Újra Passion Project

| Kóczán Bálint | Sztárok

Hosszú idő után újra klubkoncertet ad Sopron egyik népszerű formációja, a Passion Project december 18-án a Búgócsiga Akusztik Gardenben. A soproni formáció tagjai már alig várják a találkozást a közönséggel. Kiss Noró frontemberrel beszélgettünk.

– Jó hír a rajongóknak, hogy ismét fellép a Passion. Hogy készültök?

– Pár hete elkezdtük a próbákat. Ami leginkább öröm, hogy nagyjából „ugyanott” tartunk, ahol abbahagytuk. Jó hangulatban, izgatottan készülünk, és várjuk a találkozást a közönséggel.

– Mi történt veletek az elmúlt hónapokban? Színházban gyakran lehetett látni.

– Mindenkinek igen impulzív nyara volt, zenével, munkával telt az elmúlt időszak. A színház Atesznak és nekem is „nagyot ment” a nyáron, de mindenki a maga pályáján tevékenyen töltötte az elmúlt hónapokat.

– A Passionről nem hallhattunk sűrűn. Történt-e változás a felállásban, a repertoárban?

– A zenekar lassan 2 éve ugyanazon tagokból áll, és remélem, ez így is marad. Jó a csapat! A repertoár egyelőre az eddigi dalok kivonata, de az nagyon sok dal ám! Green Day, Coldplay, ­Muse, ­Depeche Mode, Kings of ­Leon, ­Placebo, U2, The Cult, R.H.C.P, ­White ­Stripes, Billy Idol, Jet, ­Nirvana, Subways, Killers, 30 ­Second to Mars, csak néhány együttes, akiktől játszunk számokat.

– Volt űr benned, amikor leállt a zenekar?

– Életem legnehezebb időszaka volt minden szempontból. Hiányzott a lelkem. A Passion egy olyan részem, amit nem tudok megfogalmazni, egyszerűen szükségem van rá, hogy elénekeljem ezeket a dalokat, zenéljek a srácokkal, és találkozzam a legfantasztikusabb közönséggel! Miattuk ez az egész Passion dolog a zenei életem csúcsa volt mindig!

– Mit terveztek a jövőre?

– Szeretnénk minél többet koncertezni, minél több helyre eljutni és elkészíteni egy tematikus koncertprogramot. A tervek között szerepel egy akusztikus buli is átdolgozásokkal. De előbb a világ találjon vissza az eredeti helyére, minden csak így működhet.

A Passion jelenlegi felállása: Kiss Noró (ének), Papp Attila (ének), Kóbor Péter (gitár), Mikó Gábor (gitár), Halász Misi (dob), Csoltói József (bass) és Varga Ernő (vizuál) alkotják a teamet. A koncerten Papp Attila betegsége miatt nem vesz részt.

Das Model a vendég: A december 18-ai bulin a Passion mellett a NOPE és a Das Model soproni formáció is fellép a Búgócsiga Akusztik Gardenben. Utóbbi zenekar énekese QQ, aki helyi és országos zenész körökben is ismert. 

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...