Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Újra nálunk Rita Ora

Igazán sikeres év van az énekesnő mögött

Újra nálunk Rita Ora

| Kóczán Bálint | Sztárok

Rita Ora idén ismét hazánkban ad koncertet, méghozzá az EFOTT fesztiválon. Az énekesnő legújabb videója a „kettősségéről” szól.

Rita Ora újra Magyarországra látogat, méghozzá július 12-én lép fel a velencei EFOTT-on. Az egzotikus szépségű énekesnő igazán sikeres évet zárt, hiszen tavalyi európai turnéjára minden jegy elkelt, nyáron 33 különböző helyszínen adott felejthetetlen koncertet, köztük a Balaton Sound nagyszínpadán.

A koszovói származású brit szépség pár hete új videoklippel rukkolt elő, Only Want You című dalát egy csodálatos filmen vitte vászonra. Most az amerikai rapper, 6LACK közreműködésével bújt új köntösbe. A videóban Rita Ora a benne élő kettősséget mutatja meg, hiszen a sztárság sem mindig csak csillogás. Az Only Want You egy igazi tavaszi szerelmes dal, fülbemászó gitár riffekkel és slágeres refrénnel, amit Rita egyedi hangja tesz még különlegesebbé. Várhatóan élőben is előadja majd hazánkban a csinos énekesnő!

Kapcsolódó cikkek

30 év: St. Martin jubileuma

30 év: St. Martin jubileuma

2024. 03. 20. | Kóczán Bálint

Sopronhoz sok szállal kötődik a pályája harmincadik évfordulóját ünneplő St. Martin. A világhírű szaxofon- és pánsípművész, zeneszerző, Szentmártoni I...