Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Újdonság a Toolate-től

| Munkatársunktól | Sztárok

Új klippel jelentkezett a Toolate! A soproni zenekar újdonsága már régóta porosodott a fiókban, de a srácoknak most jutott idejük arra, hogy alkotásukat megmutassák a nagyérdeműnek.

Immár 10 éve lesz, hogy megalakult a Toolate egy baráti társaságból, amelynek gyermekkori álma volt egy zenekar létrehozása. Bár „túl késő” mondogatták sokan – talán egyes tagok életkorára célozgatva –, de a banda azóta bizonyította, hogy igenis szükség van a Toolate-re.  

A formáció nemrég egy új dallal és klippel lepte meg rajongótáborát. – A most megjelent „27” című dal és a klip is néhány éves... Ez a mi tempónk, hiába, a munkahely az első – mesélték nevetve a tagok. – A számot egy, a dobosunk által próbán viselt pólója ihlette, rajta a huszonhetes számmal. Tulajdonképpen a rövid, felszínes kapcsolatokról szól, amik nem tartanak tovább, mondjuk, két hétnél.

A soproni zenészek hozzátették: több magyar nyelvű dal is lapul a fiók mélyén. A Toolate-tel legközelebb a Bakancslista Toolate karaoke partin találkozhat a közönség, február 23-án pedig egy nagyszabású koncerttel ünnepeli a 10. születésnapját a banda. 

Kapcsolódó cikkek

Vértezzük fel az immunrendszerünket!

2020. 09. 23. | Madarász Réka

A vírusok terjedése arra késztet mindenkit, hogy megtalálja a saját maga számára legmegfelelőbb védekezési módot. Ha az immunrendszerünket megerősítjük, nagyobb esélyünk van arra, hogy megelőzzük a kellemetlen tünetek kialakulását.