Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Új képet mutatnak
Tudatosan nem tervezett az idei évre több koncertet a Pair o' Dice, új lemezén dolgozik a csapat.

Szinte kész a soproni Pair o’ Dice második nagylemeze

Új képet mutatnak

| Kóczán Bálint | Sztárok

Nagyot robbantott a világhálón a Pair o’ Dice legújabb klipje. A Végszó már több tízezres nézettségnél jár a videómegosztón. A soproni formáció jövő év elején új albummal jelentkezik, amely merőben más lesz, mint az eddig megszokottak. Pohl Dáviddal beszélgettünk.

– Nagyon szereti a közönség az új klipeteket. Minek köszönhető ez?
– Viszonylag régen jelentkeztünk olyan klippel, amiben magunkat is mutatjuk. Zoli pedig egy nagyon jó ötletet talált ki a festékekkel. Nem igazán találkoztunk még olyan videóval, ahol szét lennének kenve az emberek UV-s festékkel. Szerintem az egyedisége miatt is szeretik ennyien.

– Hogy zajlott a forgatás?
– Saját magunk rögzítettük a videót nagyjából három–négy nap alatt. Volt vele munka bőven, mivel egyikünk se profi klipkészítő. Végül a felvett videókat Gerő Andrisnak küldtük el, aki már több klipet készített nekünk, és ő vágta meg. Érdemes megnézni!

– Készülőben az új lemez is...
– Januárban fog megjelenni a második nagylemezünk. Örömmel mondhatom, hogy már a befejező munkálatoknál járunk. A borító készen van, a hanganyagon még minimálisan dolgozunk, hogy mindenkinek leessen az álla! A dalok az élet mostani nehéz helyzetét tükrözik többféle témában. Úgy gondoljuk, sok minden kezd „elkorcsosulni”, nem jó irányba tart a világ, és ez nem jó. Ez ellen tenni kell.

– Idén nagykoncertet már nem adtok, de nemrég Budapesten léptetek fel.
– Valóban, december 3-án Budapesten, a Barba Negrában a Lord vendégeként léptünk színpadra. Utoljára augusztusban koncerteztünk és rettenetesen hiányzott már a színpad, és a közönség szeretete, ezért jó volt zenélni. Tudatosan nem terveztünk az idei évre már több koncertet, mivel zeneileg az új lemez teljesen más képet mutat majd rólunk, mint az eddigi anyagaink. Emellett jövőre új színpadképpel fogunk jelentkezni.

– Milyen terveitek vannak még?
– Jó hír, hogy év elejére le van kötve egy 10 állomásos lemezbemutató turné két „pajtizenekar” társaságában. Remélhetőleg semmi nem fog minket hátráltatni abban, hogy ezt megtartsuk. Emellett szeretnénk a lemez címadó, Tükör dalához egy újabb videoklipet készíteni. Annyit ígérhetek, hogy több újdonsággal is előrukkolunk. Mi is várjuk, hogy megjelenjen a lemez. 

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...