Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Új AWS

| Munkatársunktól | Sztárok

Az Eurovíziós Dalfesztivál után új klippel rukkolt elő az AWS. A soproni VOLT Fesztivált is megjárt banda negyedik albuma ősszel érkezik.

A májusi lisszaboni dalverseny után sem volt megállás az AWS életében. A modern metált játszó ötfős banda hatalmas koncertet adott a Budapest Parkban az Apey & the Pea zenekarral több ezer ember előtt, zavartalanul folytatta vidéki klubturnéját és a soproni VOLT-on is fellépett. Eközben a srácok egy pillanatra sem álltak meg az új lemez munkálataival, ami idén októberben jelenik majd meg.

Az albumra természetesen felkerül a nagysikerű, Eurovíziót megjárt Viszlát nyár, de az új single is, a Hol voltál?, amely az első 2018-as AWS szerzemény, és egy mérges klippel együtt robbant, tele dühvel és tehetetlenséggel. A klip képi világát Bessenczi Richárd álmodta meg, aki hétköznapi embereket állított szembe a zenekar tagjaival – ahogy egymás számára észrevétlenül léteznek a tehetetlenségben.

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...