Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Új album: Megállók

Új album: Megállók

| Munkatársunktól | Sztárok

Nagy sikernek örvend Szekeres Adrien lemeze. Az énekesnő hét év után jelentkezett új anyaggal, melyen szimfonikus zenekari kíséri. Az al­­bum már majdnem elérte a platinastátuszt.

Megállók címmel új albummal jelentkezett Szekeres Adrien. A ta­­valy megjelent lemezen tizenhárom dal található, és az énekesnő azt a hangulatot szeretné az otthonokba csempészni, amit szimfonikus zenekari kísérettel ér el koncertjein. – Mindig különlegesek az ilyen koncertjeim, ez a hangzás ugyanis még jobban megérinti a közönséget. Mivel nem jutok el mindenhová egy teljes szimfonikus zenekarral, ezért az új lemezen igyekszünk egy koncert hangu­­latát felidézni. A korongon új, saját popdalokat és néhány átdolgozást is hallhat a közönség, emellett fontos szerepet kap­­tak az operaáriák – nyilatkozta a művésznő.

A hét év után megjelent nagylemezen a Győri Filharmonikus Zenekar kíséri Adrient Rácz Márton vezetésével, és egy vendégművész, Balczó Péter, az Operaház fiatal tenorja is gazdagítja a zenei anyagot.

Szekeres Adrien napjai egyébként tartalmasan telnek, hiszen sok hét előkészület után áprilisban indul személyes blogja Az én világom címmel, amely sokféle témát érint majd.

– A hétköznapok cseppet sem szürkék, nagyon jó megélni minden egyes pillanatot, ha azok vesznek körül, akiket igazán szeretsz. Szeretnék maradandó élményeket szerezni a csa­­­­ládomnak, a barátaimnak és a közönségnek egyaránt! Szerintem a hétköznapokból is lehet ünnepet varázsolni. Gyere és pillants bele a mindennapjaimba! – üzente az énekesnő.

Adrien folyamatosan keresi az új kihívásokat, a legfőbb cél számára ugyanis mindig az, hogy maradandó élményt nyújtson a dalaival az embereknek. Ezért vállalkozott arra, hogy ismét egy rendhagyó – ezúttal zongo­­rás – estre invitálja a közönséget. Második Lakáskoncertje március 31-én, pénteken 19 órakor lesz Budapest szívében, az Andrássy úton. – Szeretek új em­­berek­­kel találkozni és meghallgatni a történeteiket. Ezen az estén baráti beszélgetésekre is lesz lehetőségünk – vallotta be az előadó.

Mindezen túl Szekeres Adrien 2017 novemberében egy nagyszabású jubileumi koncertet tervez az Erkel Színházban.

Kapcsolódó cikkek

30 év: St. Martin jubileuma

30 év: St. Martin jubileuma

2024. 03. 20. | Kóczán Bálint

Sopronhoz sok szállal kötődik a pályája harmincadik évfordulóját ünneplő St. Martin. A világhírű szaxofon- és pánsípművész, zeneszerző, Szentmártoni I...