Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Tüzes hangú Ava
Ava Max igazi egyéniség, dalai pedig egyre népszerűbbek

Az albán származású énekes a szerelemről dalol

Tüzes hangú Ava

| Kóczán Bálint | Sztárok

Ava Max kétségtelenül az utóbbi időszak egyik legnagyobb felfedezettje. A pophercegnő megállíthatatlan – újabb fenomenális számmal bombázza a közönséget.

Sokadik slágerével rukkolt elő a nemzetközi popélet új felfedezettje, Ava Max. A Torn fülbemászó dallama és vokálja igazi csemege, míg lüktető hangszerelése azonnal a táncparkettre hívja a hallgatóságot. Már most a rádiók és a közönség nagy kedvence.

– A szerelem és a gyűlölet a két legerősebb érzelem, amit egy kapcsolatban érzünk. A szám pontosan ezt a harcot tárja fel, amivel mindenki tud azonosulni – mesélte a szőke előadó.

A 25 éves énekesnőnek óriási slágereket köszönhetünk már: az itthon is kirobbanóan népszerű, a Spotify-on pedig világszerte több mint 766 milliós hallgatottságot generáló Sweet but Psychót vagy a szintén toplistás So Am I-t.

Ava Max igazi egyéniség, akinek karrierje folyamatosan ível felfelé, és úgy tűnik, megállíthatatlan.

Az albán felmenőkkel rendelkező tehetség 1990-ban hagyta el az országot családjával az akkori belpolitikai helyzet miatt. Ava ezt nem felejti el, sőt büszkén vallja, hogy szülei bátorsága és származása inspirálja a munkában. Az Amerikában nevelkedett előadó már kiskora óta borzolja a kedélyeket élénk, tüzes hangjával, és ma már igazi sztárként ünneplik. 

Kapcsolódó cikkek

Itt a medvehagymaszezon

Itt a medvehagymaszezon

2024. 04. 03. | Németh Kinga

Gyermekkori elhízás, cukorbetegség, szív- és érrendszeri gondok – napjainkban mindegyik népbetegségnek számít. De mit tehetünk a megelőzésükért, hogy...