Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Tompos Kátya kicsit csíp

| Kóczán Bálint | Sztárok

Aligha akad olyan zenebarát, aki még nem találkozott Tompos Kátya nevével. A bájos színésznő a zene területén is rendkívül aktív, most jelentkezett például egy új albummal, rajta egy csípős dallal.

Tompos Kátya az egyik legígéretesebb feltörekvő hazai színésznő, aki megkapta néhány éve a Jászai Mari-díjat, sőt, Junior Prima-díjjal is büszkélkedhet. Emellett nagy sikerű mozifilmekben láthattuk, elég csak a Valami Amerika 2-t említeni. 

Kátyáról köztudott azonban, hogy nem kizárólag a színházi vagy filmes közegben érzi jól magát, hanem zenei téren is igen elszánt. Nemrég jelent meg második albuma Holdjárat címmel. – Az album gyakorlatilag egy misztikus utazás, amelynek a végén felkavaró vagy épp megnyugtató, összeolvasztó vagy szétválasztó, múlhatatlan vagy illékony szerelmek várnak ránk – ajánlotta lemezét az énekesnő.

Ehhez az újabb zenei utazáshoz Tompos Kátya most is Hrutka Róbertet kérte fel útitársnak.

Legújabb, nemrég megjelent Kicsit csíp című dalának szövegét Grecsó Krisztián jegyzi, aki az élet azon pillanatát tárja a hallgató elé, mikor még csak elképzeljük, mennyire sokszínű szerelem vár is majd ránk. Izgalmas zenei utazás!

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...