Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Tolvai Reni váltott
Tolvai Reni

Az énekesnő a Kanári-szigeteken forgatta klipjét

Tolvai Reni váltott

| Kóczán Bálint | Sztárok

Új slágerrel jelentkezett Tolvai Reni. A csinos énekesnő búcsút intett múltjának, és megszabadul régi emlékeitől.

Tolvai Reni búcsút intett múltjának, az új kezdet pedig pompásan cseng új dalában. A Nem nem című szerzemény a felszabadulásról és az elszakadásról szól, rengeteg pozitív energiát közvetítve.

Reni ezzel a dallal ad erőt mindenkinek, aki úgy döntött, hogy megszabadul régi, rossz emlékeitől. A Rakonczai Viktor – Szabó Zé – Molnár Tamás mesterhármas egy kifejezetten rádióbarát, fülbemászó zenét alkotott, amelyhez egy különleges videoklip is készült.

A csinos énekesnő a Kanári-szigeteken forgatta le a kisfilmet, amelyben a spanyol sivatagot elképesztő ruhakölteményekben hódítja meg.

– Ahogy a stúdióban felénekeltem a dalt, már láttam magam előtt a klip képi világát, ahogy a kopár helyszínen a főszereplő átmegy ezen a lelki átalakuláson. Fantasztikus forgatás volt, az egyik kedvencem lett – mesélte Tolvai Reni.

Ki hinné, de december 17-én már kilenc éve lesz, hogy a nagyváradi lány megnyerte a Megasztár 5. szériáját, így ő lett Az év hangja. Rá egy évre jött ki Reni első albumával, a rajta található dal, a Hagylak menni pedig óriási sláger lett. Tolvai Renit az elmúlt években számos stílust kipróbált, és rendkívül hitelesen képviseli a mai újhullámos műfajokat, amelyek világszerte népszerűek.

Szintén az énekesnővel kapcsolatos hír, hogy Radics Gigi, Dér Heni, Király Linda és Tolvai Reni egy produkcióban, a Dívák Karácsonyában áll majd színpadra decemberben a BOK csarnokban. 

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...