Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Tolvai Reni dala

Új duett készült Kállay-Saunders Andrással

Tolvai Reni dala

| Kóczán Bálint | Sztárok

Tolvai Reni ismét szerelmével készített új dalt. Az ultramodern produkció jól bizonyítja, hogy a magyar popban is lehet újítani.

Tolvai Renit még 2010-ben, a Megasztár ötödik szériájának nyerteseként ismerhette meg a közönség, azóta pedig folyamatosan top dalokkal jelentkezik. Első lemeze 2011-ben debütált Ékszer címmel. A korongon található Reni mai napig egyik legsikeresebb felvétele, a Hagylak menni, amit már több mint ötmillióan láttak a YouTube-on.

A különleges hangú, szexi énekesnő ezúttal ismét szerelmével, Kállay-Saunders Andrással készített duettet. Az ultramodern Real Thing című újdonság hűen tükrözi Reni jelenlegi zeneiségét, és megmutatja, hogy a magyar popban is lehet frisset, nemzetközit alkotni. A dalhoz egy különleges videoklip is készült.

Kapcsolódó cikkek

Új videó az Aktuálistól

Új videó az Aktuálistól

2019. 09. 18. | Munkatársunktól

Idén nyáron új, négydalos kislemezzel, néhány hete pedig friss videoklippel jelentkezett az Aktuális. A fertőszentmiklósi zenekar a Sopron Zenél rendezvényen második helyezést ért el a közönségszavazáson.

Will Smith Budapesten

2019. 09. 18. | Munkatársunktól

Will Smith, valamint a film rendezője, Ang Lee és producerei, Jerry Bruckheimer és David Ellison szeptember végén visszatérnek Budapestre a Gemini Man megjelenése alkalmából.