Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

(Több)Százszor visszajátszott dal

| Munkatársunktól | Sztárok

Új kislemezdalával szintet ugrott a Konyha zenekar: a Százszor visszajátszott című számot hatszázötvenezerszer „játszották vissza” két hónap alatt a hallgatók a Youtube-on.

 A siker olyan gyorsan találta meg a dalt, hogy a zenekarnak még videoklipet sem volt ideje forgatni hozzá. A hirtelen jött népszerűségéhez nagyban hozzájárult az egyik országos rádió támogatása.

– Már a megszületésekor éreztük, hogy különleges dolgot alkottunk. Arra azonban nem számítottunk, hogy saját életre kel, és ennyi emberhez fog eljutni! – nyilatkozta a Konyha dalszerző–frontembere, Szepesi Mátyás. – A dal arról az érzésről szól, amikor egy közös pillanat annyira szép, hogy odaláncolja az embert az emlékéhez, és nincs más célja, mint újra átélni.

A Konyha A Dal 2019 műsorában is hallható lesz a számmal: a több mint 400 jelentkező közül került be az adásban részt vevő 30 produkció közé.


Konyha zenekar

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...