Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
The Biebers magyarul

The Biebers magyarul

| Munkatársunktól | Sztárok

Már elérhető a The Biebers legújabb le­­me­­ze, amelynek be­­mu­­tató koncertjét április 8-án tartják Budapesten.

nsága, hogy magyar nyelvű! – me­­­sélte Puskás Peti. – Ez leginkább engem érintett a munkálatokban, hiszen az én feladatom a szö­­vegírás. Úgy döntöttem, nem egyedül fogom megoldani ezt a feladatot. Segítségül hívtam Mórocz Tomit a Bermudából. Rettegtem attól, nehogy hasonlítsanak a dalszövegek a ré­­gi lírikus Puskás Petis énemhez. Igyekeztünk, hogy a lehető legjobban sikerüljön az angol dalszövegvilágot átültetni magyarra. Ami pe­­dig a ze­­nét illeti, szerettem volna, ha az egész csapat jobban kiveszi a részét a zeneírásból. Sokat gondoltam a Beatlesre közben, hogy még Ringo Starr is elég jó dalokat jegyez. Ezért mentünk el a Ba­­konyba, csak mi és az erdő, és semmi más dolgunk nem volt, minthogy zenét szerezzünk, és mindenki bemutathassa az ötletét! – beszélt lelkesen az előadó.

Az album felvételén olyan ze­­nész­barátok a közreműködők, mint Fluor Tomi (Wellhello), Mc Kemon (Irie Maffia), Füstös Bálint (Margaret Island), valamint Her­­rer Sári, akivel a már korábban megjelent Minden a Miénk című számot is jegyzi a banda.

A The Biebers egy nagyszabású koncert keretében mutatja be majd az új anyagot április 8-án az Akvárium Klubban.

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...