Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Telt házas Bruno koncert

Telt házas Bruno koncert

| Kóczán Bálint | Sztárok

Bruno Mars néhány évnyi kihagyás után 2016 novemberében adta ki legutóbbi nagylemezét, a 24K Magic-et, amelyet már arany- és platinaminősítések hada jellemez világszerte.

A szakma hazai képviselői körében is igencsak népszerű az új lemez, hiszen nemrég elnyerte az év külföldi modern pop-rock albumának járó Fonogram-díjat.

A címadó dallal októberben lepte meg rajongóit a Ha­­waii-i énekes, amelyhez egy pazar videoklipet is forgatott, ennek számlálója már félmilliárdnál jár.

A többszörös Grammy-díjas vi­­lágsztár legújabb single-je a That’s What I Like, amely vitathatatlanul az album egyik legjobb felvétele. A Bruno Mars és Jonathan Lia által rendezett klipben ismét „bele lehet szeretni” Bruno lehengerlően laza mozgásába. Az izgalmas animáció pedig csak tetézi a videó kiváló képiségét.

Az előadó a legrangosabb díjátadók visszatérő fellépője, így idén a Grammy-n és a Brit Awards-on már láthatta a publikum. A ma­­­­gyar rajongók legna­­gyobb örömére a 24K Magic tur­­né során pedig Bru­­no Bu­­dapestre is ellátogat. A május 30-i koncert telt házas lesz, már hónapokkal ezelőtt elfogyott minden jegy!

Kapcsolódó cikkek

30 év: St. Martin jubileuma

30 év: St. Martin jubileuma

2024. 03. 20. | Kóczán Bálint

Sopronhoz sok szállal kötődik a pályája harmincadik évfordulóját ünneplő St. Martin. A világhírű szaxofon- és pánsípművész, zeneszerző, Szentmártoni I...