Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Tavaszi cipődivat

Tavaszi cipődivat

| Madarász Réka | Sztárok

Az idei cipőtrend annyira változatos, hogy szinte mindenki megtalálhatja benne a stílusához leginkább illő darabokat. A sokszínűség nagy előnye, hogy az előző évek modelljeiben is nyugodtan tündökölhetünk.

2020 nagy slágere a kényelmes és praktikus creeper. A telitalpú platform cipő lezser tavaszi szettekhez illik a leginkább. A bátrabbak nyugodtan próbálkozhatnak neonszínekkel tarkított darabokkal. Idén tavasszal egyébként is a színeké a főszerep: a borús hétköznapokat a legmeglepőbb árnyalatokban pompázó retró és vintage sportcipők dobják fel. Az úgynevezett ugly platform sneaker cipőket egyre trendibb szoknyával viselni. A platform mellett idén tavasszal a flatform is visszatér: a gyerekkorunkban hatalmas népszerűségnek örvendő holdjáró cipők modern változatával most főként a szandálok piacán találkozhatunk. A nőiesebb irányzatok kedvelőinek sem kell megijedniük: nekik is bőven lesz miből válogatniuk. Egész napra kényelmes viselet lehet például egy törpesarkú körömcipő – mintás vagy díszes változatban, akár romantikus öltözettel, akár farmerrel és pólóval. A fonott, háncstalpú espadrillesek nemcsak csinosak, hanem kényelmesek is. Magasított talpú verzióik tökéletesen kiegészíthetnek egy nőies egyberuhát. Már tavaly hódítottak a vékony pántú szandálok, amelyeket idén az asszimmetrikus megoldások tesznek még izgalmasabbá. A mokaszinhoz hasonlatos futkosós félcipő, a loafer szintén nem újdonság. Ezúttal magas sarkú változatban a legmenőbb. A balerinán is változtattak egy picit a tervezők: hegyes orral dobták fel. Ezek a Chanel klasszikus stílusát idéző elegáns, lapos talpú cipők szinte bárhova viselhetőek. Visszatérnek a divatpalettára az ugyancsak retrónak számító Mary Jane cipők – középen elhelyezkedő pántjaikkal.

Kapcsolódó cikkek

Vértezzük fel az immunrendszerünket!

2020. 09. 23. | Madarász Réka

A vírusok terjedése arra késztet mindenkit, hogy megtalálja a saját maga számára legmegfelelőbb védekezési módot. Ha az immunrendszerünket megerősítjük, nagyobb esélyünk van arra, hogy megelőzzük a kellemetlen tünetek kialakulását.