Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Tagcsere előtt a Black in Rock

Tagcsere előtt a Black in Rock

| Munkatársunktól | Sztárok

Egyre több helyre hívják a soproni Black in Rock csapatát. A fi­­­atal tehetségekből álló banda most épp új énekest keres, de közben már készül a nyári fellépésekre.

– A zenekart azzal a céllal hoztuk létre, hogy megpróbáljunk valami maradandót alkotni, és persze a saját szórakozásunkra is csináljuk – mesélték a soproni és környékbeli fiatalok a Black in Rock meglapításáról. Az Őri Sebestyén (bass), Csukovits György (solo), Németh Vanessa (vocal), Kovács Kristóf (drum) és Kassai Ádám (solo) alkotta csapat a magyar klasszikus heavy metal műfajt képviseli. – Nagy hatással volt ránk a Pokolgép, a Megadeth, a Metallica, az Iron Maiden, a Kalapács, ők a leg­­jelentősebb bandák, akikre felnézünk. 

A széchenyis, berzsenyis és handleros diákok hetente egy alkalommal jönnek össze péntekenként, és általában két órát próbálnak. Tudják, lehetne ez több is, de jelenleg ennyi fér bele az idejükbe a tanulás mellett. Számukra a zene a kikapcsolódás.

A Black in Rock jelenleg tagcsere előtt áll, énekesük helyére keresik az utódot. – A nyári fellépések kapcsán annyit tudunk mondani, hogy koncertezünk majd Sopronban és a környéken. Balfon már több rendezvényen felléptünk korábban – zárták a fiatal zenészek. 

Kapcsolódó cikkek

Muzsika határokon túl

Muzsika határokon túl

2024. 04. 17. | Kóczán Bálint

Újabb mérföldkőhöz érkezett karrierjében Kónyai Tibor. A soproni zeneszerző–zongorista saját formációjával egyre gyakrabban lép fel külföldön, de több...