Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Sztárok a VOLT-on
Fotó: VOLT.HU

Sztárok a VOLT-on

| Munkatársunktól | Sztárok

Megérkeztek a nevek – a szervezők bejelentették a VOLT Fesztivál első fellépőit. Sopronban 2019. június 26 és 29. között rendezik meg a rangos zenei fesztivált, amelyre december 5-től lehet jegyeket venni.

Sok év után láthatja és hallhatja újra a magyar közönség 2019. június 26-án a Slipknot legénységét, akik a klasszikus albumaik mellett a legújabbat is magukkal hozzák Sopronba. A nyitónapon a VOLT nagyszínpad a rockereké: a Slipknot előtt lép fel a jövőre 30. születésnapját a VOLT-on is ünneplő Tankcsapda.  

A legismertebb Guns N’ Roses slágerek is elhangzanak majd a VOLT nagyszínpadon a fesztivál második napján, amikor a világ egyik legjobb gitárosa és az ő zenekara, a Slash Ft. Myles Kennedy & The Conspirators lép fel.

A VOLT történetében többször okozott már emlékezetes órákat a soproni közönségnek a Parov Stelar csapata, ők is ellátogatnak 2019-ben városunkba.

Ugyancsak a headliner-sort gazdagítja a slágergyáros német DJ-producer, Robin Schulz, de a magyarok közül biztosan ott lesz még Rúzsa Magdi, Majka és a Punnany Massif. 

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...