Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Szőke aranyhang

Ina Wroldsen dala jól szerepel a slágerlistákon

Szőke aranyhang

| Kóczán Bálint | Sztárok

Bár hosszú évek óta dolgozik a show-bizniszben, Ina Wroldsen nevét mégis 2015 óta ismerheti igazán a közönség. Hex című albuma nagy siker, és nyáron sem volt megállás a csinos énekesnő életében.

Ina Wroldsen 2004-ben jelentkezett első dalával, de gyakorlatilag 2015-ig neve ismeretlen volt a közönség számára. Ebben az évben azonban a Calvin Harrisszel közös How Deep is Your Love, majd a 2017-es Jax Jonesszal kiadott Breathe című slágere egyértelműen meghozta számára a világhírnevet. Az amerikai énekesnő és dalszerző neve ma már mindenki számára ismert az elektronikus zene világában.

Hex című lemezét még tavaly nyáron adták ki, de azóta is remekül fut, közben pedig Inát jelölték Brit Awards díjra is. A csinos szőke előadó idén sem tétlenkedett. Tavasszal a Dynoróval közös Obsessed című sikerrel hívta fel magára a figyelmet, amely a hazai rádióhallgatók egyik nagy kedvence. Nyáron pedig a Forgive or Forget című trackkel borzolta a kedélyeket a kisasszony, a dal a mai napig lendületesen szerepel a slágerlistákon.

Egy biztos: Ina Wroldsenben óriási lehetőségek vannak, és egészen biztosan tartogat még nagy dobást erre az évre.

Kapcsolódó cikkek

Vekonyz érzelmes dala

2020. 01. 22. | Munkatársunktól

Ismét egy érzelmes dance-slágert írt Vékony Zoli. A producer egy amerikai énekesnőt kért fel, hogy elénekelje a dalt, a hozzá készült videót pedig Mosolykával és férjével, Sándorral álmodta meg.