Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Színház és koncert

Főszerepet játszott a Most van most című filmben

Színház és koncert

| Kóczán Bálint | Sztárok

Tompos Kátya nem unatkozik. Idén a színésznő énekelte a színházak éjszakája himnuszát, tévésorozat betétdalában halljuk hangját, valamint nagyjátékfilmben is láthattuk.

Te mit viszel magaddal? – ez volt a mottója az idei színházak éjszakájának, amelynek hivatalos dalát Tompos Kátya és Hrutka Róbert szerezte Viszlek haza címmel. Az újdonsághoz egy különleges klip is készült, amelynek képi anyagát az Ördögkatlan Fesztivál alatt forgatták le, zenész–színész barátok segítségével.

Tompos Kátya Jászai Mari-díjas színésznő egyébként a színpadi deszkák mellett rendszeresen hallat magáról a zenei életben is. A csinos előadó Holdjárat című albumán jelent meg még tavasszal a Kicsit csíp című felvétel, amely a Viasat3 egyik saját gyártású sorozatának főcímdala lett. Ezen kívül a művésznőt a Most van most című magyar nagyjátékfilmben láthatta a közönség, amelyben az egyik főszerepet játssza.

Egy biztos, az év utolsó szakasza is tartalmasan telik majd Kátya számára.

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...