Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Színes és kényelmes szandálok
A fehér egyeduralma folytatódik, de az arany és az élénk színű szandálok is divatosak idén. Fotó: Filep István

Női sarok – stílus, divat, praktikák

Színes és kényelmes szandálok

| Madarász Réka | Sztárok

Évek óta a kényelem a legfontosabb szempont a nők többségének cipővásárláskor. Ebben a szezonban is a lapos, esetleg telitalpú szandálok a legnépszerűbbek, sőt a sportszandálok is hétköznapi viseletté váltak.

Egy szexi, pántos szandállal nem lehet melléfogni. Sokféle stílusban kapható, így a hétköznapokra és a különleges eseményekre is megtalálhatjuk a számunkra tökéleteset.

– Mivel hosszú, forró nyár várható, a cipőgyártók ennek megfelelően rengeteg szellős darabbal rukkoltak elő – tudtuk meg Supper Anikótól, egy belvárosi cipőbolt egyik tulajdonosától. – A szandáloknak csupán egy-két pántjuk van, aki pedig erősebb tartásra vágyik, T pántosat választ. A platinaszínek hódítanak: az ezüst, az arany, a light gold. Nemcsak az elegáns fazonokon, hanem még a kényelmi darabokon is van valami fényes. A fehér egyeduralma folytatódik, de élénkebb színek is megjelennek a palettán: a kifejezetten hangsúlyos zöld mellett a sárga, a pink és az orgonalila. Az is gyakori, hogy egy modell több színből – például bézs, konyak, fekete és nude – áll, hogy minél több ruhával harmonizáljon.

A telitalp változatlanul dívik, akárcsak a flatforms, amelynél a cipő teljes hosszában egyformán vastag a talp, így a lábujj és a sarok azonos magasságban van. Míg a platformokat klasszikus megjelenésük miatt gyakran előnyben részesítik a nők a formálisabb megjelenéshez, a flatformsok ideálisak azok számára, akik kényelmes viseletet keresnek, ugyanakkor szeretnének egy kicsit magasabbnak is látszani. Idén ismét sokan teszik le a voksukat a félig zárt kialakítású halász szandál mellett, ami egyedi szettek vagány kiegészítője.

– A hölgyek sokszor két szandált választanak: egy telitalpú elegánsabbat és egy laposat – tette hozzá Anikó. – Divat lett a sportszandál az alapszínek – sötétkék, piros, fehér és natúr – mellett minden más árnyalatban is. A fáradt lábúaknak kivehető, komfortbetétes lábbeliket ajánlunk.

Tekintse meg kvízünket!

Kapcsolódó cikkek

Hódít az elegancia

Hódít az elegancia

2024. 06. 12. | Madarász Réka

Szinte naponta megjelennek a különböző platformokon az aktuális körömtrendek. A hölgyek követik az influencerek, sztárok ajánlásait, a műkörömgyártók...